dilluns, 25 de maig del 2015

Quantic Love, de Sonia Fernández-Vidal


Quantic Love
Sonia Fernández-Vidal
La Galera



Tracta d'una noia que es diu Laila que ha acabat el batxillerat a Sevilla i se'n va a treballar durant l'estiu a Ginebra, al CERN, un laboratori  de física nuclear on s'ha construït l'accelerador de partícules més gran del món. Allà coneix a la seva companya d'habitació, l'Angie, una noia molt extravertida. També coneix al Brian i a l'Alessio, poc a poc es va enamorant d'ells, encara que hi ha alguna cosa que li atreu més d'en Brian. Passen moltes coses fins que els dos es declaren en seu mutu amor. La Laila haurà de tornar a Sevilla i en Brian té una beca per estudiar al Japó, però al declara-se els dos decideixen quedar-se a Ginebra.

El recomano per a la gent que li agraden les històries d'amor i les coses relacionades amb la física ja que al principi parla bastant d'aquest tema. A mi m'ha agradat bastant, encara que al principi es feia una mica pesat, però quan comença a parlar d'amor es fa més entretingut i tens moltes ganes de saber què passarà després.

Júlia Aixendri Dols, 4t ESO A


Aquest llibre tracta d'una noia sevillana anomenada Laila que ha acabat els estudis de batxillerat i vol estudiar una carrera universitària i que per poder pagar-se la va a Suïssa a treballar de cambrera al CERN (Centre Europeu d'Investigació Nuclear). La Laila coneix a dos nois mentre treballa a aquest centre i es veu involucrada en un triangle amorós. Al final del llibre ella acaba amb el seu amor i torna a Sevilla per começar la seva carrera.

Aquest llibre el recomanaria a les noies que els agrade el tema de l'amor. A mi m'ha agradat molt perquè explica una història d'amor i a mi aquest tema m'agrada molt.

Lydia Codorniu Duran, 4t B


El llibre tracta d'una noia sevillana que ha acabat els seus estudis de batxillerat, i que per a pagar-se la carrera universitària ha de marxar a Suïssa a fer de cambrera per estalviar uns diners. Allí, coneix dos nois amb els quals s'estableix un triangle amorós. Al final de la història la Laila torna a Sevilla amb el seu amor.

Com que el llibre m'ha agradat bastant, perquè conta una història d'amor i m'interessa molt aquest tema, el recomanaria més per a noies ja que ens agrada més aquest tema.

Andrea Sales Garcia, 4t ESO B