dimecres, 27 de maig del 2015

L´home invisible, de H. G. Wells


L´home invisible
H. G. Wells
Eumo


L´home invisible és una novel·la que explica l'arribada d'un home que vestia un abric gran i brut i tot tapat de dalt a baix i la cara completament coberta de benes. A un poble d'Anglaterra on es va allotjar a un hostal fins morir.

A mi m'ha agrata molt i el recomano als que us agrada l'acció i la ciència-ficció com pot ser ser invisible, concretament, el recomanaria als xics de 14, 15 o 16 anys. M´ha agradat el princpi del llibre quan no sabien qui era l'home aquell i quan ho van descobrir va començar l'acció. El que no m´ha agradat és quan se pegaven (allí no s'entenia res) i també un poquet al mig quan van sortir al carrer en lo policia aquell (tampoc no s'entenia).


Omar Ohanni, 4t ESO


L’home invisible explica la història d’un jove dedicat a la ciència que descobreix la formula que fa invisibles els objectes, els animals i també les persones. Ell mateix es fa invisible, però utilitza tan malament aquest poder que a poc a poc es torna boig i es converteix, després de moltes peripècies, en un assassí que s'aprofita del fet que la gent no el pot veure. L’obra, com altres del mateix autor, ha estat adaptada al cinema.

A mi m'ha agradat molt i el recomano a les persones que els hi agrada els llibres de misteri o d’acció. El llibre esta ben fet, tot i que hi han coses imaginàries se mereix ser nímero 1. A mi realment me va encantar: m’agradaria fer-ne un com ell.
L’escena que me va encantar va ser quan l’home invisible sangnava i va tornar a ser visible i quan l'home invisible va perseguir a Marvel i l'home de barba negra li dispara i es queda ferit.


Oussama Kadri, 4t ESO