dijous, 28 de maig del 2015

El gos dels Baskerville, d'Arthur Conan Doyle


El gos dels Baskerville
Arthur Conan Doyle
Bromera


Tracta sobre un detectiu de nom Sherlock Holmes i el seu ajudant el Dr. Watson, que després de trobar un bastó d'un prestigiós metge de cognom Baskerville, es troben amb una sèrie d'aventures i investigacions que els duran al culpable de tots els assassinats i el perquè ho ha fet.

A mi m'ha agradat bastant i el recomano a tota la gent que els agraden els llibres de tipus aventures policíaques i d'intriga. Al principi el llibre es feia pesat, però a mesura que avances es va fen més entretingut i tens ganes de saber el que pasarà en el pròxim capítol


Edgar Domingo Herrero, 4t B ESO

La novel·la està principalment ambientada a Dartmoor i tracta sobre l'assassinat de l'amo d'una casa el qual és mort per un gos fantasma. En aquesta histèria surt el famós Sherlock Holmes i el seu acompanyant Watson.

A mi m'ha agradat una mica que parli en primera persona en alguns casos i que siga un poc detectivesca, però trobo que el llibre podria estar millor perquè el llibres de Sherlock són molt bons, però aquest no m'ha cridat l'atenció. El recomano als joves i les persones grans que els hi agraden les novel·les de detectius i un poc de por.

Xavier Martin Mola, 4r ESO B