dimecres, 1 de juny del 2016

Girl Online. Una chica en Nueva York, de Zoe Sugg


Girl Online. Una chica en Nueva York
Zoe Sugg
Montena

La Penny és una noia de Brighton que encara va a l’institut. Té quinze anys i sota el pseudònim de Girl Online, la Penny escriu un blog sobre el sentiments, l’amistat, els nois, els enrenous familiars i els atacs de pànic que té, contínuament, des que va tenir un accident amb cotxe. Quan les coses van cada vegada més malament els seus pares, per motius de treball, decideixen viatjar a Nova York durant les vacances de Nadal. Allí és on la Penny coneixerà en Noah, un atractiu guitarrista. De sobte, se n’enamora perdudament, i no pot evitar descriure al blog cada moment de la seua relació. Però en Noah amaga un secret, un secret que amenaça la Penny i la seua sòlida amistat, amb en “Wiki”, el seu millor amic, per sempre. 

Aquest llibre m’ha agradat molt perquè parla una mica de superació personal i les històries d’amor de la protagonista. També m’ha agradat el fet que la Penny tingui un blog i veure els riscos d’internet. Està escrit per Zoe Sugg que és una videobloguera coneguda com Zoella. 

Jo recomano aquest llibre a qui li agrade llegir i/o a qui li agraden les històries d’amor i/o les de superació personal.

Paula Ruiz, 1r ESO