dimecres, 1 de juny del 2016

El dia que en Gluck va arribar a la Terra, de Jordi Sierra i Fabra


El dia que en Gluck va arribar a la Terra
Jordi Sierra i Fabra
Bromera

Steve està declarant a comissaria, perquè és testimoni d'un robatori. Va començar a explicar que els lladres anaven amb cotxe i es van encastar contra l’aparador per robar. Quan van marxar el cotxe va relliscar i per poc atropella l’Steve però una llum blanca va sortir d’un contenidor i el va salvar. Quan l’Steve va arribar a casa va veure l’extraterrestre que l’havia salvat. L’extraterrestre va dir que li deien Gluck i que venia d’un planeta anomenat Kirce i que li agradaven molt les maçanes. En Gluck li explica que es va perdre per l’espai i va fer cap a la terra. L’Steve haurà d'ajudar en Gluck a arreglar la nau que se li havia trencat i no podia tornar al seu planeta. En Gluck necessita energia per recarregar la nau a la central elèctrica, per això hauran de passar unes aventures. 

Al final a en Gluck no li cal recarregar la nau perquè els seus pares el vénen a buscar, però en Gluck abans d’acomiadar-se li va dir a l’Steve que li havia deixat un regal que era una maçana mossegada. En realitat l’Steve va ser al futur el creador d’Apple. 

A mi aquest llibre m’ha agradat perquè parla d’Steve Jobbs, el creador d’Apple quan era menut, i trobo que qui ha escrit aquest llibre s’hi ha inspirat molt i això m’ha agradat. El recomano especialment per a alumnes de 1r d'ESO.

Manel Adell, 1r ESO