dilluns, 1 de juny del 2015

Si això és un home, Primo Levi


Si això és un home
Primo Levi
Edicions 62


El llibre són unes memòries i el tema principal és la deshumanització dels camps d'extermini. El protagonista és Primo Levi, un supervivent dels camps de concentració d'Auschwitz. 

A mi m'ha agradat bastant i el recomanaria a les persones que tenen més de 15 anys, ja que és un llibre que necessita concentració. La finalitat d'aquest llibre és explicar tot el que havia passat per evitar que l’horror es repetís mai més. Cal tenir en compte que tots els fets del llibre son reals, és a dir, que el mateix autor els havia viscut.



Ayoub El Ouahi, 4t ESO A


Primo Levi, un supervivent dels camps de concentració nazis. Fou capturat el 13 de desembre del any 1943 per la milicia feixista, el 21 de desembre del mateix any, va ser enviat a Auschwitz, en un viatge que va durar 15 dies. En arribar li vam fer traure la roba amb totes les seves pertinences, acte seguit lo van rapar i li van tatuar el número d'identificació 174.517, i després fou enviat al Lager on li van assignar el block i li van explicar les rutines del Lager.

A mi m'ha agradat molt i el recomano a les persones curioses que voldrien obtindre més informació, sobre l'Holocaust. A mi, personalment, és un tema que m'impacta molt i per a mi va ser molt interessant llegir-me aquest llibre i descobrir unes de les experències més dures que pot parit un ésser humà.

Davor Vera, 4t ESO