dimarts, 11 de febrer del 2020

Les quatre estacions de l'estiu, de Grégoire Delacourt


Les quatre estacions de l'estiu
Grégoire Delacourt
Edicions 62

El llibre tracta sobre quatre parelles a les quatre estacions de la vida que es troben per vacances a la costa de la Bretanya de França l'estiu del 1999. Aquestes quatre parelles són una parella adolescent, un primer amor, un primer desamor i un matrimoni que vol congelar el seu amor en el temps, però el que no saben es la influència que tenen entre les unes en les altres i a mesura de la història s'anirà descobrint.  
Recomano el llibre a la gent que li agrada el gènere de la narrativa romàntica, ja que el llibre tracta sobre l'amor i s'utilitza un llenguatge simple i clar, i gràcies a això per un moment ens pot transmetre els sentiments dels personatges. A més a més, aquesta història ens transmet valors i també que l'amor és més fort que cap altra cosa. 

M'ha agradat el llibre en general perquè mai havia llegit un llibre que tractés diferents històries d'amor i que finalment tinguessin una influència entre elles. A més, et fa obrir els ulls, ja que tracta sobre diferents valors de la vida.

Vanesa Zilakauskas, 3r ESO