dijous, 3 de març de 2016

La sang de la terra, de Jordi Sierra i Fabra


La sang de la terra
Jordi Sierra i Fabra
Onada

Jaume Redolat, el cap d'Indutub (una empresa que es dedica al fracking), és segrestat quan sortia d'una reunió. Els segrestadors creuen que Redolat és responsable de la mort del geòleg Isidre Amat i dels terràtremols que darrerament s'han produït al Romeral, lloc on està situat Indutub. El periodista, Vicens Romaguera, serà indispensable per arribar a la veritat de...

En general ens ha agradat moltíssim i el recomanem sobretot als jóvens.


"És un llibre molt divertit per a poder saber qui va fer aquest segrest, el dies que va passar i on. És un llibre que a mi m'ha agradat molt i el recomano als joves i adolescents".

Alex Catana, 2n ESO


"Recomano este llibre per als qui els agrada llegir i siguin curiosos per saber què passa. A mi m'ha agradat molt".

Dani Inglés, 2n ESO


"A mi no solament m'ha agradat sinó que m'ha encantat. És superemocionant i increïble i també molt guai. Jo el recomanaria a totes les persones".

Júlia Fernández, 2n ESO


"M'ha agradat molt el llibre, perquè és interessant, i he après paraules que no sabia. El llibre, el recomano als xiquets que els agraden les aventures. El que no m'ha agradat del llibre és el final de la història".

Fàtima Abdelghani, 2n ESO


"Aquest llibre és molt xulo perquè va d'aventures. M'ha agradat molt perquè al final descobreixen tota la veritat, ha sigut molt divertit llegir aquest llibre a classe amb tots els companys. Jo recomano aquest llibre als joves".

Yumara Salvadó, 2n ESO


Aquest llibre m'ha agradat perquè explica un segrest. Jo el recomano als que els agraden els llibres de misteri. És apropiat per a la nostra edat.

Zaida Escudero, 2n ESO