diumenge, 16 de juny del 2013

On són les claus?, de Montserrat Beltran


On són les claus?
Montserrat Beltran
La Magrana


El llibre tracta sobre un grup de amics normal i corrent format per en Carles, la Núria, en Xavier i la Esther que van a l’escola com tot alumne normal amb la seva professora Joana i per desgràcia, el mestre que tenen avorrit, l’Osbald, un mestre que si podia els feia la guitza sempre. L'última que se li havia ocorregut era fer el possible perquè no poguessin preparar en pau la seva obra de teatre de fi de curs. 

A partir de una sèrie de estranys afers comencen a sospitar que les avaries del teatre les ha fet el professor i una nit en Carles, investigant amb l’ajuda del Xavier, descobreixen el misteri on acaben involucrades l’Esther, la Núria i la Joana, juntament amb dos animalots, en Xarli i l’Erik, que ajuden l’Osbald. Després de tot viuen moltes emocions fortes i descobreixen robatoris, segrestos i falses identitats. 

El llibre m’ha agradat força ja que no es fa molt llarg i la història que apareix és força entretinguda, però per altra banda està escrit alguns anys enrere, quan s'usaven les pessetes i l’escola durava fins a vuitè, i algunes paraules eren rares per a mi. Tot i això el llibre ha estat força bé i el recomanaria a un públic jove, perquè el llibre està ambientat a un institut i és força adequat per a un públic en edat escolar.


Max Sebastià Rullo 3r ESO A