dilluns, 4 de març de 2013

La recerca, d'Eric Heuvel


La recerca
Eric Heuvel
Estrella Polar

És un llibre que tracta d'unes persones que són d'Alemanya i que guanya les eleccions un dictador anomenat Adolf Hitler, que odia els jueus. M'ha agradat moltíssim perquè és un llibre interessant i pots saber història i llavors saps més vocabulari, etc. 

Jo recomanaria aquest llibre als alumnes que vindran l'any que ve perquè s'interessaran per la història i aprendran vocabulari nou, què va passar anys enrere, etc.

Àlex Checa Llamosí, 1r ESO A A mi m'ha agradat bastant perquè és un llibre molt distret i una mica trist. M'he embolicat una mica amb el temps perquè ara està en un any i de cop i volta passa a un altre any. 

El recomanano al meu pare, perquè li agraden molt els còmics i els llibres d'història. 

Ivet Princep Carbó, 1r ESO A El còmic és molt bo, perquè és una manera d'explicar la Segona Guerra Mundial als petits. Té animació. No és un llibre (en aquest cas còmic) com els altres que t'expliquen la Segona Guerra Mundial de cap a peus. La recerca t'ho explica d'una manera més comprensible i això fa que sigui un còmic bonic (és clar, si no comptem totes les morts dels jueus). Així veiem com va ser de dura aquesta guerra. 

A mi m'ha agradat molt i el recomano als alumnes de sisè de Primaria i per als de primer d'ESO, perquè aquest llibre no és com els altres, que són molta lletra i no són gaire agradables de llegir; amb aquest les imatges t'enganxen més a llegir. 

David Robres Guevara, 1r ESO A Aquest llibre parla sobre la Segona Guerra Mundial generada per Hitler. A mi m'ha agradat molt perquè m'agrada la història i també perquè diu el que va passar als jueus. També m'ha agradat perquè aquesta família reflecteix tot el que va passar. 

El recomano als xiquets que comencen a estudiar la història (i les guerres) i als xiquets interessats per la història. 

Gerard Minguell Cortés, 1r ESO A A mi m'ha agradat molt, perquè és un llibre que explica la història d'una dona que es diu Esther. L'Esther va a Holanda perquè el seu nét, celebra el seu Var mitsvà. Aprofitant el viatge l'Esther va a veure la granja on es va amagar durant la Segona Guerra Mundial. L'Esther descobreix moltes coses noves que ella no sabia. És un llibre que explica fets reals i molt tristos sobre els jueus. 

Jo el recomanaria als nois de 1r, perquè és un llibre molt interessant i pots aprendre moltes coses noves. 

Júlia Moragrega Bordera, 1r ESO


*Si en voleu saber més, aquí trobareu el dossier de lectura que ha elaborat la nostra biblioteca.